RANCH Calamity Jane

Vstup do skryté sekce

Kód:
 

CO SE U NÁS DĚJE NOVÉHO NAJDETE NA

RANCH Calamity Jane na facebooku

Klára a Lenka Novotná
Probulov 18
telefon: 382 224 251
mobil: 775 646 461
e-mail: ranch@calamity.cz

Pokud se Vám líbí naše stránky a chcete náš web podpořit formou odkazu na nás, použijte jednu z ikonek:

RANCH Calamity Jane

RANCH Calamity Jane

Vítáme vás na internetových stránkách našeho ranče. A ty, kteří zatouží vidět vše na vlastní oči, rádi uvítáme osobně.

CHOV KONÍ

Zabýváme se chovem a prodejem kvalitních koní plemene Quarter Horse.

Naším cílem je chov zdravých, psychicky odolných a pracovitých koní dobrých pro soutěže v disciplínách reining, cutting a working cow horse, ale i kvalitních koní pro volný čas, s využitím těch nejstarších linií plemene quarter horse, jejichž hodnoty v chovu si velmi vážíme…

K roku 2019 vlastníme 10 klisen a plemenného hřebce jež jsou potomky legend světa quarter horses: Topsail Cody, Smart Little Lena, Nu Bar, Docs Lynx, Cutter Bill, Hollywood Jac, Dry Doc, Doc O Lena, Peppy San, Mr Gun Smoke, Wimpy, King, Colonel Freckles…

Ranch je stále ve výstavbě, naším cílem je vybudovat kvalitní zázemí pro chov a výcvik koní a pro rekreaci rodin s dětmi.

JÍZDY NA KONÍCH

Výcvik jezdců pod vedením akreditovaného cvičitele jezdectví.
Provozujeme jezdecký klub pro děti i dospělé, pořádáme celoročně jezdecké pobyty, nabízíme také zážitkové akce na farmě s jízdou na koních.

OBSEDÁNÍ A VÝCVIK KONÍ

obsedání a výcvik mladých koní podle metody Natural Horsemanship, práce s problémovými koňmi a poníky, příprava koní pro westernové i jiné závody. Zároveň s vaším koněm se můžete učit i vy.

HIPOREHABILITACE

Naše organizace Hiporehabilitace Calamity Jane z.s. je členskou organizací České hiporehabilitační společnosti, se statusy „Středisko doporučené hiporehabilitace“.

 

Kudyznudy.cz - tipy na výlet Zdroj: https://www.kudyznudy.cz/…nnery-a-loga

ŠKOLNÍ VÝLETY – MALÁ FARMA

Uvítáme skupiny, školky, školy v přírodě: Prohlídky farmy spojené s projížďkou na koni. Na farmě si budete moci pohladit a dozvědět se informace ze života oveček, prasátek, krávy, kozy, muly, králíků, slepic, hus a další drobné havěťi. Dále něco málo o pěstování zeleniny a ovoce (bez chemie), o ovocných stromech (původní ovocné odrůdy).
Již dvanáctým rokem usilovně pracujeme na soběstačnosti našeho hospodářství a postupně se nám to daří.

TÁBOŘIŠTĚ CALAMITY JANE

V roce 2017 jsme začali budovat letní tee-pee tábořiště klidné a krásné místo mimo civilizaci v krásné přírodě o kapacitě až 40 osob.

Nabízíme prostor pro dovolenou nejen pro rodiny ale ideální i pro pořádání menších táborů, hudebních nebo sportovních akcí, workshopů, soustředění, seznamovacích pobytů a podobně.

Klára a Lenka Novotná

Probulov 18, telefon: 382 224 251, mobil: 775 646 461, e-mail: ranch@calamity.cz